Persoonlijk

Jezelf aanvaarden zoals je bent

Bewuste levenskeuzes maken en je potentieel realiseren

Je emotionele en relationele intelligentie ontwikkelen

Het verleden verwerken, in het hier-en-nu komen

en je naar de toekomst richten


Professioneel

Je professionele project ontwikkelen met respect voor je waarden

Je stress verminderen en een burn-out voorkomen

Je motivatie vernieuwen en terug plezier krijgen in je werk


0497 365 189

katlijndemuynck@telenet.be

Augustijnernonnenstraat 105

1090 Jette

Katlijn Demuynck

coach psychotherapeut

 

We struikelen allemaal wel eens op ons levenspad. Als coach en psycho-therapeut bied ik je een luisterend oor, een stevige aanwezigheid en fungeer ik als inspiratiebron en tijdelijke gids. Samen verkennen we je struikelblokken en wat ze betekenen voor je professionele en persoonlijke groei, zodat jij met versterkt zelfvertrouwen, gezondere verbindingen met anderen en meer levensvreugde terug je weg kan vinden.

CV


Geschoold als cultuursocioloog zette ik mijn eerste professionele stappen in de ontwikkelingssamenwerking waarbij ik een bijzondere levenservaring opdeed in Afrika en Azië. Terug in België werkte ik vele jaren als consultant, coach en trainer rond thema’s als diversiteit en de gelijkheid m/v of gendergelijkheid. Zo kwam onvermijdelijk ook het thema welzijn op het werk centraal te staan. Naast de sociale dimensie groeide mijn inzicht en belangstelling voor de persoonlijke dimensie: het integrale welzijn van de mens. Om mijn vaardigheden op dit vlak uit te diepen volgde ik een opleiding integrale coaching (Open Mind Gent) en werkte ik de opleiding integratieve psychotherapie af (AIHP Gent) waarnaast ik mijn kennis over de klinische psychologie verder bijschaafde (VUB Brussel).


Cliënten aan het woord


Jouw down to earth aanpak, je zorg naar mijn eigen 'voelen' ipv 'denken' toe alsook toch je openheid voor mijn gedachtenomzwervingen en het trachten te vangen van een focus hierbij deden deugd. 


J.M.Therapievormen


Coaching

Integratieve psychotherapie

Focusing

Mindfulness

Klachten


Angst & paniekaanvallen

Burnout

Communicatie problemen

Conflicten

Depressie

Emotionele problemen

Holebi en gender-vragen

Levensvragen

Relatie problemen

Stress & spanningen